Het moet rechter anders wordt het linker

Tablet voor elke gevangene


Een tablet voor elke gevangene Omdat een tablet goedkoper is dan een gevangenisbewaarder die de bestelling voor eten en lezen en verdere dagbesteding zou moeten opnemen ...

Als je dit afzet tegen hoe wij onze bejaarde medemens behandelen dan is dit weer voor de zoveelste keer godgeklaagd. Iedere bejaarde in dit land moet het zelf weten maar als je levensstandaard beneden een bepaald niveau komt wat niet meer draagzaam is weet je wat je moet doen om in dit luilekkerland terecht te komen, want de deur uit kwamen de bejaarden toch al bijna niet.

Referenties

Home

Een tablet voor elke gevangene

De redenatie van de betrokken beleidsvoerders kan ik wel volgen, het is enkel bijzonder jammer dat ze TOTAAL geen oog hebben voor de samenleving en hoe die hierop zal reageren, en het zal ze ook een worst wezen want DAAR worden ze niet op afgerekend (wie wel trouwens).
De beveiliging van het internet moet wel heel goed zijn zodat ze vanuit de cel geen criminele activiteiten kunnen ontplooien ...
Nou weet iedereen allang dat de criminelen altijd de beveiliging n stap vr zijn, dus dat belooft wat.
En als een gevangene nu zijn tablet kapot gooit tegen de celmuur, krijgt hij dan direct een nieuwe? (Ja, kan gebeuren in een opwelling h het zijn ook maar mensen ...).
Vast en zeker. En daarna krijgt hij weer een nieuwe, enz. enz.

Ze zijn echt helemaal gek geworden hier in Nederland. Water en brood, en eens per week luchten. Niks internet, niks eten 'bestellen' en niks dagbesteding, ga maar een goed boek lezen!
Dit geld aan tablets had ZO goed besteed kunnen worden aan onze bejaarden die elk jaar ZO gekort worden op hun pensioen, en mensen die in een gat vallen omdat de AOW-gerechtigde leeftijd plotseling naar boven is bijgesteld.

Deze overheid is A-sociaal!