Het moet rechter anders wordt het linker

Amsterdamse zedenzaak: Het Hofnarretje

Deze pedofiliezaak is eigenlijk niet veel anders dan alle andere pedofiliezaken waarin mensen in een vertrouwenspositie grof misbruik maken van de gelegenheid om kleine kindertjes seksueel te misbruiken.
Wat deze zaak nog walgelijker maakt is de grote omvang (50 kinderen), de geringe leeftijd van de kindertjes (van 2 tot 4 jaar) en het klungelige gebrek aan kennisoverdracht van justitie. Deze misdadiger was al eerder veroordeeld voor seksueel misbruik van kinderen in Nederland en Duitsland.

Pedofielen voelen zich bijzonder aangetrokken tot gelegenheden waar zich veel kleine kinderen bevinden (speeltuinen, zwembaden, scholen, dagverblijven, padvinderij, enz.). Vaak zullen ze proberen om een officiŽle functie te gaan bekleden om hun heimelijke doel te bereiken (badmeester, schoolmeester, oppas, scout, enz.).

Pedoseksualiteit is aangeboren net zoals heteroseksualiteit en homoseksualiteit dat is. Het is dan ook een illusie dat pedoseksualiteit kan worden "genezen". Net zoals homoseksuelen zijn er pedoseksuelen die hun geaardheid hun hele leven weten te verbergen. Daar waar heteroseksuelen en homoseksuelen hun seksuele geaardheid kunnen en mogen delen met gelijkgeaarden, is dat voor pedoseksuelen een doodzonde. Kleine kindertjes kunnen daar hun hele leven lang een ernstig trauma aan overhouden. Bovendien bestaat het grote gevaar op kindermoord om de kans op herkenning uit te sluiten.

Pedoseksuelen zouden niet bestraft moeten worden omdat zij niets aan hun geaardheid kunnen doen. Ze moeten wel levenslang uit de samenleving gebannen worden. Er zou een speciaal huis van bewaring moeten komen waar actieve pedoseksuelen levenslang kunnen worden opgesloten. Het dient niet als een straf te worden ingericht maar als een verbanning uit de samenleving.

Referenties

Home

Het Hofnarretje