Het moet rechter anders wordt het linker

Hoerenlopen celstraf

Hoeren zijn zou oud als de wereld, en hoerenlopers zijn zo oud als de wereld.

Referenties

Home
Hoerenlopen celstraf
Zwarte Weduwe (spin)
Iedereen weet dat het moreel fout is - de hoeren weten het - de hoerenlopers weten het - maar ook iedereen op de wereld snapt het en zelfs in de dierenwereld is het gebruikelijk dat vrouwtjesdieren hun seksuele aantrekkelijkheid gebruiken om iets gedaan te krijgen wat niet uit liefde is voor het mannetje: voor wat hoort wat, als het mannetje bereid is om voor het vrouwtje en het ontstane kroost te zorgen dan is het vrouwtje bereid om het mannetje een korte tijd plezier te geven. Soms zelfs eet het vrouwtje daarna het mannetje op zoals bij de Zwarte Weduwe (spin) om als voedsel te dienen voor het kroost.

In dit specifieke geval worden de hoerenlopers zwaarder gestraft dan de loverboy die het (16-jarige) minderjarige meisje dwong tot prostitutie, dit dankzij een wetgeving die de hoerenloper bij voorbaat schuldig verklaart omdat hij met een minderjarige seks heeft gehad. Deze wetgeving is bedoeld om naïeve minderjarige, ècht kleine meisjes van 8 jaar of zo te beschermen tegen het gemanipuleer van veel oudere, doortrapte pedoseksuelen. En daar is die wetgeving terecht voor. Maar die was niet bedoeld om hoerenlopers enorm zwaar te straffen omdat ze een zakelijke deal sluiten met een hoer waarvan zij denken - en ook zegt - dat ze 18 jaar is (en het verschil redelijkerwijs niet te zien is).
Als een echte crimineel zich beroept op zijn privacy dan wordt zijn afbeelding afgeschermd met een zwarte balk voor zijn ogen, en mogen geen foto's genomen worden in de rechtszaal, maar mag enkel een tekenaar visueel verslag doen. Maar deze hoerenlopers worden publiekelijk te schande gezet?
Het is geen rechtspraak maar een openbare terechtstelling. Ik kan me voorstellen dat sommige aangeklaagde hoerenlopers zelfmoord willen plegen.
Maar zal het OM en de rechtspraak geen boodschap aan hebben want NU moet er een voorbeeld gesteld worden, waar notoire veelplegers elke keer weer wegkomen met een schoffelstrafje.

Maar U weet zolangzamerhand wel hoe ik er over denk ...