Het moet rechter anders wordt het linker

Belachelijke uitspraak Baflo

Feit: Deze Asalam S. - uitgeprocedeerde asielzoeker uit Benin - heeft in april 2011 zijn vriendin met een brandblusser met 9 klappen doodgeslagen (don't try this at home). Toen de politie hem hiervoor wilde arresteren slaagde hij er in om het dienstwapen van de agent te bemachtigen en hem daarmee dood te schieten. Ook verwondde hij hiermee nog twee voorbijgangers.

Referenties

Home

Meervoudig moordenaar: strafje
TBS
Hij is in eerste instantie voor 28 jaar veroordeeld (waarom niet levenslang sinds we de doodstraf afgeschaft hebben?). Maar in hoger beroep hebben de 'wijze' dames bedacht dat hij op het moment ontoerekeningsvatbaar was (hoe constateer je dat). Vervolgens krijgt hij als nieuwe straf 6 jaar gevangenis en daarna een verplichte TBS-behandeling.
Dat is nou zo raar met TBS: iemand is in 2011 ontoerekeningsvatbaar, krijgt in 2015 6 jaar gevangenisstraf, en wordt daarna behandeld voor zijn stoornis (die waarschijnlijk 24 uur na de daad al niet meer bestond, aangezien die aan medicijnen werd toegeschreven die hij toen al niet meer nam).
Maar het gevolg is nog veel erger! In eerste instantie zou hij bij 28 jaar gevangenisstraf na 16 jaar weer vrijkomen.
Maar nu gaat hij na 4 jaar gevangenisstraf naar een TBS-kliniek, krijgt een hele dure behandeling en wordt waarschijnlijk na 3 jaar volledig genezen verklaard (want dat was hij al 24 uur na de dubbele moord toen de medicijnen waren uitgewerkt).

Effect: deze in Nederland bijzonder ongewenste idioot staat na 7 jaar weer zielig te doen met een uitkering en ingericht huis met voorrang (want dan 15 jaar in Nederland en krijgt generaal pardon), en wie weet wie hij dan weer wat aandoet (want zal altijd onaangepast blijven).
Asielzoekers dienen sowieso gescheiden gehouden te worden van burgers, en uitgeprocedeerde asielzoekers helemaal aangezien deze mensen een moord zouden doen om in Nederland een verblijfsvergunning te krijgen, dus ook een moord zullen doen om na afwijzing in Nederland te blijven. Het uiteindelijke effect is dat deze uitgeprocedeerde asielzoeker tot zijn dood in Nederland zal blijven, wrang genoeg heeft zijn dubbele moord dat bewerkstelligd.

De nabestaanden van de slachtoffers waren dan ook bijzonder verdrietig en verontwaardigd na zo'n onmenselijk vonnis waarin geen enkel recht werd gedaan aan het immense leed wat deze ongewenste vreemdeling volkomen onschuldige mensen blijvend voor hun leven heeft aangedaan.

Deze rechters zijn hiermee ook ongewenste medelanders geworden. We zullen met ze moeten leren leven.