Het moet rechter anders wordt het linker

Moord & verkrachting Anne Faber


Op 29 september 2017 reed de 25-jarige Anne Faber op haar fiets naar haar vriend, het was regenachtig weer en begon al donker te worden.
Ze stuurde nog een verregende selfie, dat is het laatste signaal dat we van haar gekregen hebben.
Sindsdien zijn familie, politie, vrijwilligers en zelfs het leger naar sporen van haar op zoek in de bijgelegen bossen van Huis ter Heide.
Op 9 oktober 2017 wordt de 27-jarige Michael Panhuis aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van Anne (waarom die verdenking er is weten we niet).

Referenties

Home

Selfie Anne Faber
Politieverslag
Inschattingsfout Michael P.
Petitie
Psychopaat = roofdier
Zwartste scenario
Seks met medewerkster
De echte moordenaars

Het bijzonder frustrerende feit is dat Michael Panhuis in een resocialisatie traject zat in de psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn terwijl hij een straf uitzit van 11 jaar waarvan slechts 7 jaar zijn verstreken.
Zoals altijd in Nederland kom je vrij nadat je ⅔ van je straf in een penitentiaire inrichting hebt doorgebracht.
Michael Panhuis was in 2010 schuldig bevonden aan een dubbele verkrachting van 16- en 17-jarige meisjes en 5 roofovervallen.
In zijn verklaring pochte hij dat hij er trots op was dat hij de 2 meisjes had verkracht.
De rechter eiste 16 jaar gevangenisstraf, mede omdat hij weigerde zich psychisch te laten onderzoeken.
Het OM(!) vond die straf te hoog en ging in hoger beroep. In hoger beroep kreeg hij 11 jaar gevangenisstraf ...
Op 12 oktober 2017 werd op aanwijzing van de verdachte het lijk van Anne gevonden. Sectie moet uitwijzen of Anne ook misbruikt is.

Wat hier ALLEMAAL fout aan is:
 • Als iemand blijkbaar zo gewelddadig en zo zwaar gestoord is en niet mee wil werken aan een psychiatrisch onderzoek zou maar ťťn straf kunnen volgen: levenslang,
  in overweging nemende dat hij er plezier aan beleeft om zware misdaden te plegen en niet mee wil werken aan een psychiatrisch genezingsproces,
  waardoor de kans op herhaling bij in vrijheidsstelling bijzonder groot is.
 • Hoe haalt het OM het in het hoofd om tegen een hogere straf dan zelf geŽist in beroep te gaan?
 • Hoe haalt een volgende rechter het in zijn hoofd om in hoger beroep tot een lagere straf over te gaan? De crimineel heeft geen enkel berouw getoond en wil niet meewerken aan een psychiatrisch onderzoek.
 • Waarom is het 'standaard' dat gewetenloze monsters zelfs eerder dan na ⅔ van de straf uitgezeten te hebben al vrij rond kunnen lopen?
 • Waarom is er geen enkel toezicht op de crimineel bij zijn resocialisatie? Waarom geen enkelband zodat je in ieder geval weet waar hij is?
 • Waarom zit hij in een psychiatrische kliniek als hij helemaal geen TBS opgelegd heeft gekregen?
 • Hoe kan het dat iedereen weet dat hij een patiŽnte in de kliniek zwanger heeft gemaakt en seks had met een medewerkster van de kliniek en dat die mensen niet op staande voet ontslagen zijn?
 • Hoe kan het dat iedereen weet dat er een paar meter voor de deur van de kliniek drugs worden verkocht aan de 'patiŽnten' en dat daar niets aan gebeurt?